Over

Kempen Glasdeco is een gepassioneerd bedrijf…
…dat wordt gerund door Riet en Ad Jansen. Glasdecoratie begon als hobby, maar groeide langzaam maar zeker uit tot veel meer:
Glas-in-lood, tiffany, spiegels etsen, spiegels stralen, mozaïek, voorzetramen, raamhangers, deurramen, vensterbankdecoratie, reparatie van glas-in-lood ramen en veel meer!

Heeft u speciale wensen?
Dan gaat Kempen Glasdeco graag de uitdaging aan! Persoonlijke cadeaus voor speciale gelegenheden zijn een echte aanrader. Een persoonlijke gezandstraalde spiegel, lantaarntjes of glas-in-lood voor bijvoorbeeld een jubilaris, opening, geboorte, huwelijk en andere gelegenheden.

Persoonlijke foto’s zandstralen
Ook is er de mogelijkheid onderdelen van geboortekaartjes of huwelijkskaarten te vergroten en op een spiegel te stralen. Ad heeft zich toegelegd op het stralen en lassen van het raamwerk. Eventueel ingelijst in staal of hout.

Glas-in-lood en Tiffany
Riet heeft zich gespecialiseerd in het maken van auto’s en motoren in glas-in-lood en tiffany. Er zijn vele soorten auto’s die gemaakt kunnen worden, vooral oldtimers zijn populair.

Workshops
Voor allerlei gelegenheden zoals  vriendinnendag of verjaardag, kunt je bij Kempen Glasdeco terecht. Er zal een persoonlijke workshop worden ontworpen speciaal voor jou. Kempen Glasdeco zal dan samen met jou een mooi werkstuk maken. Zo kunt ervoor kiezen om een schaal, torso, vaas, bol of andere vormen te mozaieken. Of je kiest ervoor om een leuke raamhanger, kleurige tuindecoratie of lantaarn te maken van tiffany of glas-in-lood. Uiteraard is de workshop ook ideaal voor teambuilding-dagen. Neem hierover vooral even contact op met Kempen Glasdeco.